Mobiele apps

iPhone en Android apps

De mogelijkheden van een app

Vergroot de kracht van jouw dienstverlening, jouw klantbereik en naamsbekendheid met een App. Door vakkundige (business) analyse sluit de app aan op jouw bedrijfsprocessen en door onze ervaring met backoffice pakketten integreerd jouw app naadloos met pakketsoftware.

Wij zetten een aantal mogelijkheden en voordelen voor je op een rij:

  • Community opbouwen
  • Optimaliseren bedrijfsprocessen
  • Onsite dienstverlening
  • Workflow automatisering
  • Verhogen van productiviteit
  • Koppelen met CRM/ERP-pakket

Welke apps levert Second Company?

Wanneer de gebruiker achter de computer zit is een webapp prima; die draait in elke browser. Als u een optimale gebruikerservaring wilt op elke gewenste locatie, kies dan voor een native app in IOS of Android. De mobiele telefoon wordt steeds krachtiger en de toepassingen steeds veelzijdiger. Second Company heeft o.a. de volgende Apps gebouwd.

Sales apps

Sales kan heel veel voordeel hebben aan een goede app. Denk aan: overal alle gegevens van je klant beschikbaar, weten welke klanten in de buurt zijn, weten welke producten een klant afgenomen heeft, welke producten een klant bij de concurrent afneemt, welke contracten een klant heeft lopen, welke facturen open staan. De klant tekent via de app en de deal is rond!

Purchase to Pay apps

Automatiseer je Purchase-to-pay processen. Contracten vergelijken met facturen is een moeizaam proces. Automatiseer u p2p proces om sneller te kunnen werken. Goedkeuren van offertes, contracten met facturen matchen. En alles beschikbaar onderweg in een beveiligde app.

Workflow apps

Elk bedrijf heeft haar eigen workflows. Als een medewerker in buitendienst op locatie bij de klant meteen alles kan invoeren in het backoffice systeem krijgt de klant de juiste informatie, wordt er niets vergeten en worden er geen fouten gemaakt. De mogelijkheden voor elk bedrijf zijn heel specifiek. Maak de juiste app en versla de concurrent met moderne dienstverlening uit deze tijd.

Location based apps

De ideale route voor bezorgers. Welke gebruikers zijn waar te vinden. Waar zijn jouw bezorgers, kilometer registratie. Apps die al gemaakt zijn, met een beetje fantasie kun je heel veel meerwaarde creëren met location based apps.

ERP apps

Manage je bedrijf op jouw voorwaarden. Second Company levert real-time dashboards en KPI’s die in een app in een oogopslag bekeken kunnen worden, van klantgegevens naar multidimensionale boekhouding.

Augmented reality

Relatief nieuw, maar erg interessant. Je kunt real-time betekenis geven aan jouw directe omgeving, welk gebouw sta je voor, met wie ben je aan het praten. Informatie kan worden geprojecteerd in het beeld wat je camera waarneemt.

Hoe weten wij dat klanten tevreden zijn?

Omdat wij pro-actief contact onderhouden over kwaliteit, voortgang en proces.

Having only worked with Second Company for a few months now, we already have realized much more of our portal than we ever had expected. Pro-active, cooperative, knowledgeable, smart… That’s Second Company.

- Jan Burgers, Genpact

Communication is good, quality is good, these portals are the future.

- Cees Schrijen, Genpact

Inmiddels zijn we met ons derde Portal en App bezig. Goede designs, strakke voorbereiding, lekkere voortgang. Bouwt vooruitstrevende applicaties. Een goed bedrijf!

- Martin Mastenbroek, MSQ group

Their agile-model is better! Communication was good and delivery was on budget. This distinguishes Second Company from other software development companies.

- Mr Steven Ras, ICT Recht

Truly agile

- Maarten Pop, European Communication Projects

Our auctioning portal looks great!

- Eugene Kersjes, Vice-President, Ricoh Europe

First project results matched perfectly with initial requirements and were delivered ontime and bugfree.

- Kick Willemse, Evidos

Door hun technische kennis, probleemoplossend vermogen en specifieke werkwijze zijn bottlenecks snel opgelost.

- Roelof Lettinga, E-bay

We gaan voor first-time-right!

Zo doen we dat:

Analyse & Ontwerp

Een business analyst en UX designer graven zo diep dat onze eerste ontwerpen direct worden geaccepteerd.

Ontwikkeling

Sprints van 2 weken, we gaan voor 0 bugs. Geen nare verassingen; implementatie kent al genoeg uitdaging.

Implementatie

Soepele integratie door samenwerken met je medewerkers. Documenten delen en consciëntieus bijhouden.

Onderhoud

Continuous improvement zonder een hoge maandelijkse verplichting. Wij blijven bezig met je site.

Technieken?

Second Company is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software integratieoplossingen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling.