App Development

Second Company levert gebruiksvriendelijke mobiele- en webapplicaties op maat gemaakt.

De mogelijkheden van een app

Met een mobiele app kunt u de kracht van uw dienstverlening, uw klantbereik en naamsbekendheid vergroten. Wij integreren bedrijfsprocessen in een app. Door vakkundige (business) analyse sluit de app aan op de behoeftes en door verregaande kennis van backoffice pakketten zorgen wij dat uw app naadloos integreert met uw bestaande software.

Wij zetten een aantal mogelijkheden en voordelen voor uw op een rij:

  • Verhogen van productiviteit
  • Uitbreiden van uw clientèle
  • Optimaliseren bedrijfsprocessen
  • Workflow automatisering
  • Community opbouwen
  • Onsite dienstverlening
  • Koppelen met CRM/ERP-pakket

Welke apps levert Second Company?

Wanneer de gebruiker achter de computer zit is een webapp prima; die draait in elke browser. Als u een optimale gebruikerservaring wilt op elke gewenste locatie, kies dan voor een native app in IOS of Android. De mobiele telefoon wordt steeds krachtiger en de toepassingen steeds veelzijdiger. Second Company heeft o.a. de volgende Apps gebouwd.

Sales apps

Sales kan heel veel voordeel hebben aan een goede app. Denk aan: overal alle gegevens van je klant beschikbaar, weten welke klanten in de buurt zijn, weten welke producten een klant afgenomen heeft, welke producten een klant bij de concurrent afneemt, welke contracten een klant heeft lopen, welke facturen open staan. De klant tekent via de app en de deal is rond!

Purchase to Pay apps

Automatiseer uw Purchase-to-pay processen. Contracten vergelijken met facturen is een moeizaam proces. Automatiseer u p2p proces om sneller te kunnen werken. Goedkeuren van offertes, contracten met facturen matchen. En alles beschikbaar onderweg in een beveiligde app.

Workflow apps

Elk bedrijf heeft haar eigen workflows. Als een medewerker in buitendienst op locatie bij de klant meteen alles kan invoeren in het backoffice systeem krijgt de klant de juiste informatie, wordt er niets vergeten en worden er geen fouten gemaakt. De mogelijkheden voor elk bedrijf zijn heel specifiek. Maak de juiste app en versla de concurrent met moderne dienstverlening uit deze tijd.

Location based apps

De ideale route voor bezorgers. Welke gebruikers zijn waar te vinden. Waar zijn uw bezorgers, kilometer registratie. Apps die al gemaakt zijn, met een beetje fantasie kun je heel veel meerwaarde creëren met location based apps.

ERP apps

Manage uw bedrijf op uw voorwaarden. Second Company levert real-time dashboards en KPI’s die in een app in een oogopslag bekeken kunnen worden, van klantgegevens naar multidimensionale boekhouding.

Augmented reality

Relatief nieuw, maar erg interessant. U kunt real-time betekenis geven aan uw directe omgeving, welk gebouw staat u voor, met wie bent u aan het praten (beetje eng). Informatie kan worden geprojecteerd in het beeld wat uw camera waarneemt.

Most people make the mistake of thinking design is what it looks like. People think it’s this veneer – that the designers are handed this box and told, “Make it look good!” That’s not what we think design is. It’s not just what it looks like and feels like. Design is how it works. Steve Jobs

Hoe gaan wij te werk?

Ieder project begint bij de klant. Samen gaan we om de tafel om erachter te komen wat er exact nodig is. Onze Business analyst luistert goed en begrijpt uw bedrijfsprocessen. Samen met de UX-expert wordt er een goed ontwerp opgeleverd.

De voertaal is Engels, maar zowel in China als in Nederland kunnen we u ook gewoon in het Nederlands te woord staan.

Analyse & Ontwerp

Een business analyst, een conceptueel vormgever en een UX-designer zullen u verassen met eenvoud en grafische finesse.

Ontwikkeling

SCRUM en MVP Agile. Iteratief een vast budget en focus op doelstellingen. U kunt direct elke feature opgeleverde feature uitproberen.

Implementatie

We zijn feature-complete en gaan afronden. Kleine issues, teksten en gebruikers op het platform uitnodigen.

Onderhoud

Wekelijkse controle, geen hoge stand-by kosten. En u betaalt alleen voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Technieken?

Second Company is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software integratieoplossingen. Veel voorkomende onderdelen zoals een inlog-, email- of berichtencomponent hebben we al ontwikkeld. Daar hoeft u dus niet nog een keer voor te betalen. Kleine aanpassingen of unieke functionaliteiten ontwikkelen we vervolgens samen met u als klant. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Het team

Second Company is 2008 opgericht om het beste te halen uit de aansluitende kwaliteiten van een internationale en multidisciplinaire groep met medewerkers. Inmiddels zijn we met 28 specialisten waarvan 21 in China. Wij zijn softwareontwikkelaars, UX-designers, business analysten en concept bedenkers, growth hackers, conceptueel vormgevers, maar vooral software developers.

~15

This only needs one HTML element.