Blockchain

Neem de voorsprong met Blockchain en Second Company.

De mogelijkheden van Blockchain.

In theorie kan Blockchain elke 'betrouwbare' derde partij - zoals o.a. een bank of Notaris - overbodig maken. Het fundamentele concept is dat het gedecentraliseerd, toestemmingloos en vertrouweloos is.

U begrijpt, dit maakt veel mogelijk:

  • Crypto currencies als alternatief voor geld
  • Trusted third party overbodig: notarissen, banken, etc.
  • ICO als alternatief voor crowdfunding of de IPO (Beursgang)
  • Contracten automatiseren (smart contracts)
  • Gedecentraliseerde applicaties (dApps)
  • Gedecentraliseerde Autonome organisaties (DAO's)

Blockchain mogelijkheden

Cryptocurrencies

Bitcoin, Ether (op het Ethereum platform), Hyperledger, Counterparty, Ripple zijn veel gebruikte cryptocurrencies. De waarde fluctueert enorm en wordt nog zelden, maar wel in toenemende mate als betaalmiddel gebruikt. Een toekomst als wettig betaalmiddel is onvermijdbaar.

Second Company kan ook een eigen cryptocurrency voor uw bedrijf maken. Dit kan gebruikt worden als bijvoorbeeld een soort digitale waardebon. Cryptocurrencies kunnen feitelijk niet gehacked worden; doordat elke transactie gevalideerd wordt, en de gehele transactiegeschiedenis kan worden ingezien in de blockchain, is fraude onmogelijk, waardoor cryptocurrencies een zeer betrouwbaar betaalmiddel zijn.

Smart contracts

Een "Smart Contract" is een vorm van een contract dat zichzelf uitvoert om transacties te verwerken en op te slaan: (i) in een enkele verifieerbare keten; (ii) die automatisch worden geactiveerd door berichten die naar het contract worden verzonden; en (iii) met consensusmechanismen die de integriteit van de blockchain waarborgen.
In Ethereum is een "smart contract" een contractrekening, het kan de balans houden, maar ook de bijbehorende code. Code-uitvoering wordt veroorzaakt door transacties of berichten en oproepen ontvangen van andere contracten.

Betrouwbare derde partij

Bitcoin, en andere crypto-valuta's, gebruiken een gedistribueerd grootboek in een peer-to-peer-netwerk - een blockchain. Het fundamentele concept is dat het gedecentraliseerd, toestemmingloos en vertrouweloos is. Er is geen centraal beheer, iedereen kan het gebruiken en het heeft geen vertrouwen nodig in een derde. Ethereum is een cryptocurrency dat ook een platform is voor het uitvoeren van gedistribueerde applicaties (dApps). Met dApps heeft u geen Bank, Creditcard maatschappij of zelfs een notaris nodig.

Most people make the mistake of thinking design is what it looks like. People think it’s this veneer – that the designers are handed this box and told, “Make it look good!” That’s not what we think design is. It’s not just what it looks like and feels like. Design is how it works. Steve Jobs

Hoe gaan wij te werk?

Ieder project begint bij de klant. Samen gaan we om de tafel om erachter te komen wat er exact nodig is. Onze Business analyst luistert goed en begrijpt uw bedrijfsprocessen. Samen met de UX-expert wordt er een goed ontwerp opgeleverd.

De voertaal is Engels, maar zowel internationaal als in Nederland kunnen we u ook gewoon in het Nederlands te woord staan.

Analyse & Ontwerp

Een business analyst, een conceptueel vormgever en een UX-designer zullen u verassen met eenvoud en grafische finesse.

Ontwikkeling

SCRUM en MVP Agile. Iteratief een vast budget en focus op doelstellingen. U kunt direct elke feature opgeleverde feature uitproberen.

Implementatie

We zijn feature-complete en gaan afronden. Kleine issues, teksten en gebruikers op het platform uitnodigen.

Onderhoud

Wekelijkse controle, geen hoge stand-by kosten. En u betaalt alleen voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Technieken?

Second Company is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software integratieoplossingen. Veel voorkomende onderdelen zoals een inlog-, email- of berichtencomponent hebben we al ontwikkeld. Daar hoeft u dus niet nog een keer voor te betalen. Kleine aanpassingen of unieke functionaliteiten ontwikkelen we vervolgens samen met u als klant. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Het team

Sinds 2008 halen wij het beste uit de aansluitende kwaliteiten van een internationale en multidisciplinaire groep met medewerkers. Inmiddels zijn we met ruim 25 specialisten. Wij halen de beste medewerkers van over de hele wereld, UX-designers, business analysten en concept bedenkers, growth hackers, conceptueel vormgevers, maar vooral software engineers.

~10

This only needs one HTML element.