Digitale Transformatie in de praktijk

Digitale transformatie in de praktijk

Terwijl voor veel CIO’s en managers digitale transformatie een ‘cultuur’ ding is; een abstract concept dat ze in de hoofden van hun medewerkers willen prenten, ervaren wij dat je het gewoon moet doen.

Het probleem met abstracte concepten, je krijgt makkelijk iedereen op een lijn. Maar daarmee creëer je een probleem in de toekomst. Uiteindelijk zul je zien dat elke medewerker er zijn eigen ding van gemaakt heeft en niemand elkaar begrijpt.

Als het gaat om digitaliseren, draait het meestal om software. En met software moet je heel snel, heel concreet worden. Zorg voor een degelijke analyse van een onderdeel; bijvoorbeeld de dienstverlening naar de klanten.

De analyse van de dienstverlening leidt tot een ontwerp met een duidelijke USP - van bijvoorbeeld een marktplaats met calculatietool voor in de bouw (zie onze CPE case). Zorg daarna dan samen voor een snelle, goede implementatie.

Dat is digitale transformatie! Elk succes geeft weer de motivatie die je nodig hebt voor het volgende project.

Wat ons brengt op het laatste punt. Digitale transformatie is niet een eenmalige activiteit. Het is een continu proces van optimaliseren en verbeteren, gedreven door jouw uitstekende kennis van de markt. Alle medewerkers moeten zich geïnspireerd voelen. Wij zien dat doen beter werkt dan praten.

We gaan voor first-time-right!

Zo doen we dat:

Analyse & Ontwerp

Een business analyst en UX designer graven zo diep dat onze eerste ontwerpen direct worden geaccepteerd.

Ontwikkeling

Sprints van 2 weken, we gaan voor 0 bugs. Geen nare verassingen; implementatie kent al genoeg uitdaging.

Implementatie

Soepele integratie door samenwerken met je medewerkers. Documenten delen en consciëntieus bijhouden.

Onderhoud

Continuous improvement zonder een hoge maandelijkse verplichting. Wij blijven bezig met je site.

Technieken?

Second Company is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software integratieoplossingen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling.