Staffing

Second Company plaatst gekwalificeerde medewerkers op locatie in overeenstemming met uw bedrijfscultuur.

De mogelijkheden van staffing.

Wanneer u beschikt over een open positie en niet de tijd of middelen hebt om nieuwe fulltime employees aan te nemen kunnen wij ons IT-personaal bij u op het kantoor plaatsen. Wij inspireren individuen, bedrijven en organisaties om efficiënter en effectiever te werken om een gezonde omgeving te creëren voor het werken. Onze selectieprocedure is nauwkeurig waarbij onze Human Resources team altijd een focus heeft op het leveren van goede gekwalificeerde medewerkers in overeenstemming met uw bedrijfscultuur.

  • Werken op locatie
  • Tijdbesparend
  • Multicultureel
  • Periodiek
  • Specialisme
  • Virtuele teams

Wat is staffing?

Staffing is het werven, screenen en selecteren van werknemers die binnen een organisatie of bedrijf kunnen worden geplaatst om een open vacature te vullen. Een groot voordeel is dat de organisatie of bedrijf tijdelijke of vaste werknemers kunnen gebruiken met een bepaald specialisme dat nu in vereiste is binnen de organisatie.

Op locatie

Onze selectieprocedure is gebaseerd op een gestructureerde en systematische aanpak die proactief, gedetailleerd en doelgericht is. Dit proces begint met het begrijpen van de eisen van de klant om vervolgens de juiste persoon in uw werkomgeving te plaatsen.

Investeren in mensen

Aan het eind van de dag draait softwareontwikkeling natuurlijk om mensen. Second Company werkt daarom alleen met zeer getalenteerde ontwikkelaars en zorgt ervoor dat ze continu beter worden op gebied van zowel software als persoonlijk.

Internationale teams

Second Company maakt gebruik van internationale teams voor projectwerkt. De teamleden zijn met elkaar verbonden door middel van communicatietechnologie. Onze klanten kunnen van de voortgang en budget van het budget goed bijhouden door middel van onze eigen portal speciaal gemaakt voor onze trouwste klanten.

Nederland en China

Onderzoek van HackerRank laat zien dat de Chinese programmeurs de ‘Olympische Developers Spelen’ met vlag en wimpel winnen. Maar eigenlijk is ons bedrijf multicultureel. Als een sollicitant intelligent is, passie heeft voor techniek en de Engelse taal goed beheerst is die bij ons zeker welkom.

Communicatie

Wij zijn internationaal, maar hebben vooral ook Nederlandse collega’s om u op locatie te woord te staan. Via ons portaal sturen wij aan op een strak ontwikkelproces en onze business analyst zorgt ervoor dat uw bedrijfsproces net zo strak zal verlopen als dat van ons. Met deze structuur brengen we ieder project tot een succesvol einde.
lees meer

Tijdsverschil

Het tijdsverschil heeft vele voordelen. Wanneer de dag begint liggen de instructies uit Nederland alweer klaar waardoor ze meer productieve uren hebben. Ook wordt het team een groot deel van de dag bijvoorbeeld niet onderbroken door minder urgente zaken en overleg. Zo kunnen ze lekker door blijven werken aan uw applicatie.

Most people make the mistake of thinking design is what it looks like. People think it’s this veneer – that the designers are handed this box and told, “Make it look good!” That’s not what we think design is. It’s not just what it looks like and feels like. Design is how it works. Steve Jobs

Hoe gaan wij te werk?

Ieder project begint bij de klant. Samen gaan we om de tafel om erachter te komen wat er exact nodig is. Onze Business analyst luistert goed en begrijpt uw bedrijfsprocessen. Samen met de UX-expert wordt er een goed ontwerp opgeleverd.

De voertaal is Engels, maar zowel internationaal als in Nederland kunnen we u ook gewoon in het Nederlands te woord staan.

Analyse & Ontwerp

Een business analyst, een conceptueel vormgever en een UX-designer zullen u verassen met eenvoud en grafische finesse.

Ontwikkeling

SCRUM en MVP Agile. Iteratief een vast budget en focus op doelstellingen. U kunt direct elke feature opgeleverde feature uitproberen.

Implementatie

We zijn feature-complete en gaan afronden. Kleine issues, teksten en gebruikers op het platform uitnodigen.

Onderhoud

Wekelijkse controle, geen hoge stand-by kosten. En u betaalt alleen voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Technieken?

Second Company is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software integratieoplossingen. Veel voorkomende onderdelen zoals een inlog-, email- of berichtencomponent hebben we al ontwikkeld. Daar hoeft u dus niet nog een keer voor te betalen. Kleine aanpassingen of unieke functionaliteiten ontwikkelen we vervolgens samen met u als klant. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Het team

Sinds 2008 halen wij het beste uit de aansluitende kwaliteiten van een internationale en multidisciplinaire groep met medewerkers. Inmiddels zijn we met ruim 25 specialisten. Wij halen de beste medewerkers van over de hele wereld, UX-designers, business analysten en concept bedenkers, growth hackers, conceptueel vormgevers, maar vooral software engineers.

~10

This only needs one HTML element.